غذاهای جدیدی که در آینده خواهیم خورد

غذاهای جدیدی که در آینده خواهیم خورد
Sunday, 19 May 2013

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ظرف غذایتان در 10، 20 یا 30 سال آینده چه شکلی خواهد بود؟ غذاهای جدیدی وارد منو غذایی ما خواهد شد ، شما حاضرید آنهارا امتحان کنید ؟

 بعضی چیزها هیچ وقت تغییر نخواهند کرد مثلا زمین همواره دور خورشید می چرخد و آسمان همیشه آبی خواهد بود. اما غذاها ممکن است دستخوش تغییراتی شوند. غذاها با مواد مغذی و انواع ویتامینها تقویت خواهند شد. پس بیایید نگاهی به آینده – نه چندان دور- و این غذاها داشته باشیم.

قزل آلای آینده

futcher-food-2

" قزل آلای آینده " یا همان ماهی کوبیا 10 برابر بزرگتر از ماهی معمولی و فاقد هر گونه بوی ماهی است ولی از نظر مغذی بودن همه خواص و چربی های سالم یک ماهی را دارد، بنابراین هر کسی که بخاطر بوی ماهی تمایلی به خوردن آن ندارد می تواند این ماهی را امتحان نماید. آینده چندان دور نیست چون این نوع ماهی به زودی در سوپرمارکت ها در دسترس همگان قرار خواهد گرفت. 

سبزیجات رنگارنگ

futcher-food-3

آیا می دانستید که هویج لزوما فقط نارنجی نیست؟ بله هویج بنفش و قرمز هم داریم . رنگ سبزیجات کاملا به سلامت و خواص آنها مربوط می شود. سبزیجات خواص متفاوتی دارند مثلا دارا بودن خواص دارویی برای حفظ سلامت قلب و یا خواص جوانی .
هویج های بنفش همان خواص هویج های معمولی را دارند، مثل محافظت از چشمها علاوه بر این قادرند از حافظه و قلب شما نیز حفاظت نمایند. هویج های قرمز حاوی ماده لیکوپین هستند که یک آنتی اکسیدان است که باعث قرمزی رنگ هویج می شود و همچنین به سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند.
کلم بنفش نیز جزو سبزیجات مفید به شمار می رود : هر یک فنجان از کلم بنفش ، می تواند 99٪ از ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تامین نماید. همچنین کلم نارنجی 25٪ بیشتر از کلم سفید ویتامین A دارد. و در نهایت، دانه های ذرت بنفش حاوی مقادیر بالایی آنتوسیانین می باشد که به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند و می توان آنرا بر خلاف ذرت معمولی بصورت خام مصرف کرد.

حشره خواری

futcher-food-4

بله حشره خواری ممکن است جزو عادات غذایی آینده باشد برای اینکه کربوهیدرت پایین و فیبر و پروتیئن بالایی دارند. کرم ها، ملخ ها و جیرجیرک ها منابع سرشاری از پروتئین هستند که می توانند جزو غذاهای رایج آینده باشند. سازمان خوارو بار جهانی، ارزش غذایی حشرات در ابتدای سال 2013 را مورد ارزیابی قرار داده است. اگر می خواهید برای خوردن غذاهای آینده خودتان را آماده کنید می توانید با حشراتی با روکش شکلاتی شروع کنید !

جلبک های دریایی رنگارنگ

futcher-food-5

جلبک های سبز معمولی یک طعم شور خوشایند دارند که در بسیاری از کشورهای آسیایی جزو غذاهای مرسوم هستند. جلبک قرمز برای تولید نمونه های مختلفی از جلبکهای دریایی استفاده شده است واز ورقه های نازک آن برای تهیه سوشی استفاده می شود. جلبک قرمز سرشار از مواد مغذی و ویتامین های K و کلسیم می باشد . پس اگر این جلبک ها را در منوی بیشتر رستوران ها دیدید زیاد تعجب نکنید.

گیاهی بهتر از اسفناج

futcher-food-6

گیاه خرفه (پرسلن) جزو سبزیجاتی است که هم طعم دلپذیری دارد و هم خواص فراوانی دارد. در واقع ، 6 برابر اسفناج ویتامین A و 7 برابر هویج بتاکاروتن دارد. آنرا می توانید قطعه قطعه کرده و داخل سالاد بریزید و یا همراه با سیر آنرا سرخ کرده و کنار غذا میل کنید. این سبزی می تواند جزو گزینه های اول آشپزخانه های مدرن شود ، بنابراین به آن بیشتر توجه کنید.

آدرس کوتاه :

Add comment


Security code
Refresh

تبلیغات یگانه